Voedingspraktijk Zeist

Met natuurvoeding proberen wij samen met u het missende puzzelstukje in de darmbalans te vinden

Informatie

Hoe kan ik je helpen?

Met de combinatie voeding- en leefstijladvies gericht op jouw gezondheid, bied ik de begeleiding aangepast aan jou, zodat jij altijd zeker weet dat je het kunt. Vanuit positiviteit werk ik samen met jou. Met als resultaat: meer energie, minder gezondheidsklachten en dat terwijl je voeding alleen maar leuker gaat vinden! Niet meer uitgeput op de bank, maar vol energie voor jezelf en voor je directe omgeving.

Inmiddels heb ik mogen zien, dat voeding een grote rol kan spelen in het verminderen van klachten gerelateerd aan spijsvertering, vermoeidheid, reumatische klachten, fybromyalgie en burnout. Laat me je vertellen hoe ik je kan helpen!

Als orthomoleculair voedingscoach ga ik uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het eventueel extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam veel klachten zelf op te lossen.Boost je gezondheid

2 consulten inclusief EMB bloedtest   € 325

Zelf aan de slag met je gezondheid met behulp van een plan van aanpak gebaseerd op de uitkomsten van de EMBTest. Na een uitgebreide intake van ongeveer 1,5 uur volgt een EMB bloedtest, waarmee je precies weet wat voor jouw lichaam belangrijk is. Een vervolgsessie van ongeveer 1,5 uur waarin je duidelijk krijgt uitgelegd wat de uitkomst van deze test is. Met daarbij een persoonlijk plan van aanpak voor wat betreft voeding, suppletie, beweging en ontspanning.'Help, ik heb lactose-intolerantie / Coeliakie' traject

Kennismakingsgesprek, 3 consulten, boodschappentips, hulp bij het 'ombouwen' van reguliere recepten naar glutenvrije recepten   € 350

Heb je Lactose-intolerantie / Coeliakie en heb je naast het dieetadvies en de adviesgesprekken gerichte praktische vragen of behoefte aan advies, bijvoorbeeld over het doen van je boodschappen, dan heb ik een speciaal pakket voor je.

In dit traject van ongeveer 3 maanden krijg je naast het kennismakingsgesprek en intakegesprek, 3 sessies en deel ik gedurende 2 weken een weekmenu met je.

Eén van de sessies vindt plaats bij jou in de keuken. Samen lopen wij je keuken en voorraadkast langs.

Het behoort tot de mogelijkheden om tijdens één van de sessies met je mee boodschappen te doen, om samen in jouw vaste supermarkt op zoek te gaan naar gluten en/of lactosevrije producten die passen in jouw leven. Doe je buiten Zeist je boodschappen, dan zijn de reiskosten in overleg.Orthomoleculair traject

Kennismakingsgesprek, uitgebreide intake, EMB bloedtest, 4 consulten   € 590

Weet je geen raad meer wat je kunt doen om je energieker te voelen en zoek je naar een plan van aanpak waar je zelf mee aan de slag kan? Dat kan!

Tijdens het intakegesprek van anderhalf uur bekijken wij welke klachten wij met voeding kunnen aanpakken. Het kan nodig zijn om een gedegen plan van aanpak op te stellen, nadat er eerst aanvullend bloedonderzoek is gedaan. Dit kan onder andere via de eigen huisarts, maar ook via mijn praktijk. Tijdens het eerste consult bespreek ik het door mij opgestelde plan aanpak met je. Hiermee kan je volledig zelfstandig aan de slag. Na ongeveer een maand, plannen we een vervolgafspraak in. Deze vervolgafspraken zijn losse sessies van een uur waarin we de voortgang bespreken en kijken welke stappen we nog moeten zetten. In totaal plannen we 3 vervolgafspraken in, en je hebt zelf de vrijheid om ze in te zetten wanneer jij behoefte hebt. Meer afspraken nodig? Dat kan altijd!

Belangrijk is hierbij dat je zelf aan de slag gaat. Je weet heel goed hoe je jouw patronen kunt veranderen en hebt er geen moeite mee om een plan van aanpak te volgen.

Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen. Ik weet dat vragen pas komen als je thuis bent en de boel aan het verwerken bent. Waarom zou je dan moeten betalen voor alle vragen die je hebt? Nee, bij mij kan je altijd even mailen of appen met een vraag en dan beantwoord ik ‘m met liefde. Gewoon, bij de prijs in. Ook ben ik flexibel, afspraken kunnen zowel online als live in Zeist en ik zal ook tijdens de afspraak alle tijd voor je hebben.

Na je investering in dit traject:

 • Heb je jouw voeding en leefstijl dermate omgegooid, dat je duidelijk verschil merkt in je gezondheid.
 • Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.
 • Heb je weer energie om de dingen te doen, die je graag wilt doen.
 • Voel  je je fitter, gezonder en gelukkiger.
 • Zijn eventuele voedingstekorten hersteld.
 • Kan je zelfstandig verder met hernieuwde focus in je gezondheid!


Gezond gewicht traject

Kennismakingsgesprek, uitgebreide intake, EMB bloedtest, 6 consulten   € 795

In dit traject begeleid ik je in 6 sessies inclusief een uitgebreide intake en voedingsadvies, naar een gezond gewicht. We kijken samen naar jouw uitdagingen, waar het beter kan en hoe je omgaat met moeilijke momenten. Per sessie bespreken wij een eetmoment van de dag met de daarbij behorende uitdagingen en gezonde keuzes. Daarnaast kijken we hoe je met meer beweging, op een manier die bij jou past, je lekkerder kunt voelen in je eigen lijf. Duur van het traject is ongeveer 3 maanden, maar kan worden uitgebreid.Gezondheidstraject

Kennismakingsgesprek, uitgebreide intake, EMB bloedtest, 7 consulten   € 945

Wil je graag aan de slag met je gezondheid, maar twijfel je of het je wel gaat lukken om je leefstijl en je voeding echt om te gooien? Wat nou als ik zeg, dat ook jij dit kunt! Laat me je helpen om het plan van aanpak voor jouw gezondheidsklachten daadwerkelijk te integreren in je leven!

Samen gaan we 3 maanden aan het werk. Elke twee weken hebben we een afspraak waarin we het plan van aanpak stap voor stap gaan toepassen op jouw leven. Je leert in 12 weken waarom bepaalde voeding goed voor je is en wat de invloed hiervan is op je gezondheidsklachten. Je leert controle te nemen over je gezondheid, over jouw leven en jouw lijf. En ook op de dagen dat het tegen zit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat!

Ik maak gezondheid voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt. Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan, dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee, zodat jij controle hebt over je voeding en daarmee over je gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zul je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder gezondheidsklachten en weer kunnen doen wat je wilt doen!

 • Een intensief traject op voeding, gezondheid en mindset.
 • Orthomoleculair behandelplan gericht op jouw gezondheidsklachten.
 • Persoonlijke begeleiding om je gezondheid te verbeteren.
 • Tweewekelijks een sessie van een uur.
 • 24/7 ruimte voor jouw vragen.
 • Persoonlijk weekmenu met lekkere recepten.

Na 12 weken:

 • Heb jij je voedingspatroon en leefstijl écht omgegooid.
 • Heb je meer energie, minder pijn en zijn gezondheidsklachten afgenomen.
 • Kan je weer volop de dingen doen die je wilt doen. Of dit nou het huishouden is of eindelijk die marathon lopen!
 • Weet je precies waar je valkuilen liggen en hoe hiermee om te gaan.
 • Heb je geleerd een balans te vinden en te houden in voeding.
 • Heb je door welke voeding je energie kost en welke energie oplevert.
Gratis kennismakingsgesprek

Om zeker te weten of wij bij elkaar passen, plannen we voorafgaand aan de sessies en -trajecten eerst een gratis kennismakingsgesprek in van ongeveer 30 minuten. We kijken of er een klik is en welke vorm van begeleiding jou het beste past.

Na het kennismakingsgesprek kun je bedenken of je het traject of de sessies met mij wilt aangaan. Voel je je goed bij mij en ik bij jou, dan volgt er een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bekijken we jouw hulpvraag, valkuilen en mogelijke weerstand. We stellen samen de coachdoelen vast.Losse sessies

Circa 1 uur   € 95

Deze 1 op 1 sessies bestaan uit adviezen in relatie tot voeding, suppletie, ontspanning en beweging.

Bedenk vooraf goed dat deze gesprekken bijdragen aan inzichten in je relatie met voeding en dat het succes van het traject mede afhangt van hoeveel jij er zelf aan wil doen. Want ik geef je de tools, maar de oplossing zit in jou.

Hoe lang het traject duurt hangt af van de vraag die je hebt en hoe snel je zelf stappen maakt. Vooralsnog zijn de meeste klanten na 4 tot 6 sessies klaar. De sessies worden apart gepland en gefactureerd.


Mini-sessies

30 minuten   € 50

Geen behoefte aan een traject, maar gewoon eens een half uur sparren met een orthomoleculair voedingscoach, dat kan altijd! Geen kennismakings- of intakegesprek gewoon een half uur een luisterend oor met tips en voedingsadvies toe.

Deze minisessie raad ik ook halfjaarlijks aan als 'onderhoudsbeurt' aan oud-cliënten.


Betaling

 • Prijzen van de trajecten zijn inclusief het kennismakingsgesprek, intakegesprek en 21% BTW, exclusief eventuele supplementen.
 • Betaling met PIN is mogelijk.
 • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.


Locatie en tijd

 • Voor de coachsessies ontvang ik je graag bij mij in de praktijk, maar online behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Alle sessies vinden in overleg plaats. Dit kan overdag en op sommige dagen in de avonduren.

 • De vervolg-sessies duren ongeveer 1 uur.